ΑΝΩΔΥΝΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗΣ

με την επαναστατική τεχνολογία
Diode Laser eride Smart Dual

Νέα τεχνολογία διοδικού laser στο Emily’s all about beauty ! Ότι πιο καινούριο, ότι πιο φρέσκο σε τεχνολογία, με την επαναστατική μέθοδο αποτρίχωσης 3wave laser ήρθε για να καλύψει όλες τις ανάγκες αποτρίχωσης σε ενα μηχάνημα Laser!

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΗΜΕΡΑ
Ανώδυνη θεραπεία αποτρίχωσης - Diode Laser - Emily's Beauty
Ανώδυνη θεραπεία αποτρίχωσης - Diode Laser - Emilys Beauty 2

Το νέο και καινοτόμο μηχάνημα Laser χρησιμοποιεί 3 αναγνωρισμένες τεχνολογίες (Αλεξανδρίτης 755nm, Διοδικό 808nm και Nd-Yag 1064nm) και σύστημα μόνιμης ψύξης Sapphire Dual-Chiiitip που αποτρέπει τον κίνδυνο εγκαυμάτων κάνοντας την θεραπεία ανώδυνη. Τα 3 μήκη κύματος ενσωματωμένα σε μια κεφαλή στοχεύουν σε όλα τα είδη τριχοφυΐας και σε όλους τους φωτότυπους καθ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

  • Αλεξανδρίτης (Alexandrite) 775nm : Ιδιαιτερα αποτελεσματικό για ξανθό και ελαφριά τύπο τριχοφυίας, όπως φρύδια και άνω χείλος. 
  • Διοδικό (Standard) 808nm : Ιδιαίτερα αποτελεσματική αποτρίχωση, διεισδύοντας σε βάθος στη ρίζα της τρίχας με χρήση υψηλής μέσης ισχύς.
  • Nd:Yag 1064nm : Μέγιστη αποτελεσματικότητα σε σκουρόχρωμες και με υψηλό φωτότυπο επιδερμίδα, κυρίως λόγω της χαμηλής απορρόφησης μελανίνης προσφέροντας ανώδυνη αποτρίχωση.

Με το Διοδικό Laser Diode Laser eride Smart Dual δε χρειάζεται να περιμένεις το χειμώνα για τη θεραπεία αποτρίχωσης! Ενδείκνυται για όλα τα είδη φωτότυπου και είναι αποτελεσματικό σε κάθε εποχή του χρόνου : Χειμώνα ΚΑΙ Καλοκαίρι!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Κλείσε σήμερα ραντεβού για την επαναστατική θεραπεία αποτρίχωσης με το Διοδικό Laser Diode Laser eride Smart Dual και επωφελήσου από μοναδικές προσφορες που ισχύουν για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΗΜΕΡΑ
Μεγάλες Περιοχές

Ανδρικό στέρνο, Ανδρική πλάτη, Πόδια ολόκληρα, Μηροί, Χέρια Ολόκληρα

Μεσαίες Περιοχές

Μασχάλες, Βραχίονας, Κοιλιά, Κνήμη, Γραμμή Μπικίνι, Οσφυϊκή Μοίρα, Brazilian

Μικρές Περιοχές

Μεσόφρυδο, Άνω χείλος, Πιγούνι μικρή έκταση, Πιγούνι μεγάλη έκταση, Παρειές, Σβέρκος, Αυτιά, Θηλή, Γραμμή κοιλιάς

Πότε θα δώ τα πρώτα αποτελέσματα?

Τα πρώτα αποτελέσματα τα βλέπουμε από τη τρίτη συνεδρία. Συνήθως χρειαζόμαστε κατά μέσο όρο οχτώ συνεδρίες. Αυτές επιμερίζονται περίπου μέσα σε 1 με 1,5 χρόνο. Οι 3 πρώτες συνεδρίες πραγματοποιούνται συνήθως ανά 50 ημέρες. Μετά την τρίτη συνεδρία, που αρχίζουμε και βλέπουμε τα πρώτα αποτελέσματα αραιώνουμε και το μεσοδιάστημα που γίνονται οι επόμενες εφαρμογές.

Ποιο είναι το συγκριτικό του πλεονέκτημα έναντι άλλων μηχανημάτων Laser?

Είναι ένα μηχάνημα, που μπορεί να πιάσει όλα τα είδη τριχοφυΐας , από την πιο έντονη έως χνοώδη, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη λύση σε όλους τους τύπους δέρματος από τα πιο ανοιχτόχρωμα έως και τα πολύ σκούρα. Επίσης σε αντίθεση με παλαιότερα μηχανήματα και τεχνολογίες οι θεραπείες μπορούν να γίνουν και τους καλοκαιρινούς μήνες.

Για ποιους ενδείκνυται?

Για άντρες, γυναίκες και παιδιά άνω των 16 ετών

Γιατί να επιλέξω θεραπεία αποτρίχωσης με αυτό το μηχάνημα?

Γιατί είναι δοκιμασμένη τεχνολογία και χρησιμοποιείται  από το καλά καταρτισμένο προσωπικό μας το οποίο έχει ήδη εμπειρία και από άλλες τεχνολογίες. Είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ποια ενεργεία να χρησιμοποιήσουμε έτσι ώστε να είμαστε αποτελεσματικοί στην αποτρίχωση, χωρίς να έχουμε οποιαδήποτε παρενέργεια (πχ. εγκαύματα) παρέχοντας έτσι στον πελάτη μας την βέλτιστη και ΑΝΩΔΥΝΗ λύση αποτρίχωσης.

Είναι ιδανικό για άντρες?

Το Διοδικό Laser Diode Laser eride Smart Dual είναι ιδανικό για τους άντρες, επειδή οι άντρες έχουν τις περισσότερες φορές έντονη τριχοφυΐα και άλλα μηχανήματα παλαιότερης τεχνολογίας είναι αρκετά επώδυνα. Με αυτό το μηχάνημα λόγω της ψύξης που έχει η κεφαλή έχουμε μειώσει πάρα πολύ το αίσθημα του πόνου στο ελάχιστο

Είναι πιστοποιημένο και ασφαλές?

Πιστοποιημένο από τον TÜV SÜD με Πιστοποιητικό EC Certificate of Conformity , προσφέρει μοναδικά αποτελέσματα με τον πιο ΑΝΩΔΥΝΟ τρόπο, λόγω της παγωμένης κεφαλής που διαθέτει

Κλείστε το ραντεβού σας, με χαρά σας περιμένουμε στον χώρο μας!

Κλείστε ένα ραντεβού σήμερα για μια συμβουλευτική συνεδρία για να βρούμε τη κατάλληλη θεραπεία για εσάς! Για οποιαδήποτε διευκρίνιση καλέστε μας στο 2723022416.