Title Image

Πρόσωπο

Όλα τα προγράμματα θεραπείας προσώπου αρχίζουν με μια εις βάθος γνωμάτευση με τη χρήση της προηγμένης τεχνολογίας της Δερμοανάλυσης (Skin Scanner), ώστε να συστήσουμε εξατομικευμένη περιποίηση ανάλογα με τις δίκες σας ανάγκες. Τόσο το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό, όσο και τα υψηλής τεχνολογίας μηχανήματα σε συνδυασμό με εταιρίες δερμοκαλλυντικών, μας δίνουν τη δυνατότητα να φροντίσουμε γυναίκες με πολύ υψηλές προσδοκίες στην περιποίηση και την αντιμετώπιση προβλημάτων του προσώπου, του λαιμού και του ντεκολτέ. Στο Ινστιτούτο μας, η κάθε θεραπεία προσεγγίζεται ολιστικά. Η δραστικότητα τους έγκειται στη χρήση αποκλειστικά και μόνο επαγγελματικών προϊόντων. Αυτός ο τρόπος, μας προσφέρει το 50% του αποτελέσματος που θέλουμε να πετύχουμε σε μια θεραπεία, ενώ το άλλο 50%, επιτυγχάνεται με την καθημερινή χρήση των προϊόντων στο σπίτι.

Θεραπείες προσώπου

Βαθύς καθαρισμός προσώπου
Βασική αρχή για την υγιή όψη της επιδερμίδας είναι ο καθαρισμός – διάρκειας 2 ωρών – φροντίζοντας το πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ. Ξεκινώντας με το σωστό καθαριστικό, ανάλογα με τον τύπο και την ανάγκη της επιδερμίδας, δίνουμε έμφαση στην απολέπιση η οποία περιλαμβάνει 1-2 ακόμη και 3 peelings, προκειμένου να αποκτήσουμε την απολέπιση που χρειαζόμαστε. Η διάνοιξη των πόρων γίνεται πάντα ευγενικά, χωρίς να αφήνει κοκκινίλες και σημάδια. Οι αμπούλες και τα serums, τα οποία εφαρμόζονται με τη βοήθεια υπερήχων για καλύτερη διείσδυση, δίνουν τα απαραίτητα συστατικά στο δέρμα. Στο τελευταίο στάδιο της διαδικασίας η χρήση μάσκας κι εξειδικευμένης κρέμας, δρουν ενισχυτικά με τη θεραπεία. Το κλείσιμο του καθαρισμού συνοδεύεται από ενεργειακό μασάζ (αντιρυτιδικό, μυοχαλαρωτικό, τονωτικό).

MesojectGun (Μεσοθεραπεία)
Το μοναδικό μεσοθεραπευτικό πιστόλι χωρίς βελόνες. Καινοτόμος τεχνική για τη χορήγηση ενεργών συστατικών μεσοθεραπείας με τη μέγιστη αποτελεσματικότητα και την ελάχιστη επεμβατικότητα. Αξιοσημείωτα αποτελέσματα από τις πρώτες συνεδρίες.

Μίνι θεραπεία προσώπου (refreshing)
Μια σύντομη θεραπεία, με εξίσου θετικά αποτελέσματα όπως σε μια ολοκληρωμένη θεραπεία προσώπου. Είναι θεραπείες που προσφέρουν χωρίς ερεθισμούς, την υγρασία και τα στοιχεία που χρειάζεται κάθε τύπος δέρματος για πραγματική ενυδάτωση και φωτεινότητα ειδικά όταν ο χρόνος μας είναι περιορισμένος.

Βαθιά ενυδάτωση (Hydradermie – Guinot Pari)
Διπλός ιονισμός, διπλά αποτελέσματα. Η Ηydradermie είναι μια αποκλειστική θεραπεία Guinot που θα δώσει στο δέρμα σας ενυδάτωση και λάμψη από την πρώτη συνεδρία. Αυτή η σημαντική ανακάλυψη, επιτρέπει την άμεση και σε βάθος διείσδυση των ιονισμένων θεραπευτικών συστατικών, δίνοντας καταπληκτικά αποτελέσματα.

Οξυγονοθεραπεία
Το οξυγόνο είναι πολύτιμο για όλους μας! Η δράση του ιονισμένου εισπνεόμενου οξυγόνου βελτιώνει το μεταβολισμό και βοηθά στη καύση των λιπιδίων, χαρίζοντας ευεξία και ενέργεια. Η συσκευή Iono-Care, χρησιμοποιεί ως αρχική βάση το φυσικό οξυγόνο του εισπνεόμενου αέρα. Με αυτό τον τρόπο, ιονισμένο εμπλουτισμένο οξυγόνο πλημμυρίζει τα κύτταρα του οργανισμού καθ’ όλη τη διάρκεια της θεραπείας, με αποτέλεσμα ο μεταβολισμός να βελτιώνεται αφού παίρνει αυτό ακριβώς που χρειάζεται. Μπορεί να συνδυαστεί με όλες τις θεραπείες προσώπου και σώματος για βέλτιστα αποτελέσματα.

Θεραπεία Δερμοαπόξεσης
Η Diamond Microdermabration είναι ένα εξειδικευμένο πίλινγκ, που χάρη στις κεφαλές από ρητίνες διαμαντιού, επιτυγχάνει την απαλή και χωρίς πόνο απομάκρυνση της κεράτινης στοιβάδας της επιδερμίδας (νεκρά κύτταρα). Με αυτό τον τρόπο, ενεργοποιούμε τη διαδικασία ανανέωσης του δέρματος, με αποτέλεσμα τη μείωση των δυσχρωμιών, τη λείανση των ρυτίδων έκφρασης, τη βελτίωση της υφής της επιδερμίδας και τη διεισδυτικότητα δραστικών ουσιών και προϊόντων φροντίδας.

Θεραπεία Σύσφιξης (Σύστημα θεραπειών άμεσου Lifting)
Η χρήση τόσο πρακτικών τεχνικών όσο και μηχανημάτων που έχουμε στη διάθεσή μας, σε συνδυασμό με προϊόντα προετοιμασίας πριν τη θεραπεία και αποκατάστασης, βελτιστοποιούν και διατηρούν τα αποτελέσματα αναδόμησης του δέρματος. Η θεραπεία συνιστάται για:

 • Σύσφιξη άνω και κάτω βλεφάρου
 • Σύσφιξη του οβάλ του προσώπου
 • Σύσφιξη του λαιμού
 • Σύσφιξη ρινοπαρειακής πτυχής
 • Λεμφική παροχέτευση

Θεραπεία Αντιγήρανσης
Με τη βοήθεια της Μεσοθεραπείας (Roller ή Pen), απελευθερώνονται αυξητικοί παράγοντες, μέσω της δημιουργίας μικροσκοπικών διόδων στο δέρμα, οι όποιοι διεγείρουν την παράγωγη κολλαγόνου για τη μείωση των ρυτίδων και την βελτίωση της υφής της επιδερμίδας. Μέσω αυτών των διόδων, εγχέονται μια σειρά μεσοθεραπευτικών διαλυμάτων που σκοπό έχουν την αποκατάσταση βλαβών όπως λεπτές ή βαθιές γραμμές, την αποκατάσταση του χρωματικού τόνου, τη μείωση του μεγέθους των πόρων, τη βελτίωση της ελαστικότητας.

Θεραπεία Ακμής (με οξέα)
Θεραπεία είτε με τη χρήση οξέων, είτε με τη χρήση της Φωτομάσκας (Fotomask). Ενδείκνυται τόσο για τις περιπτώσεις εφηβικής, όσο και μεταεφηβικής ακμής. Προηγείται βαθύς καθαρισμός των πόρων και των μαύρων στιγμάτων (όχι φλύκταινες).

Θεραπεία Ματιών
Με τη χρήση τελευταίων τεχνολογιών (Plasma Lift) και οξέων, δίνουμε λύση σε επιμέρους ανάγκες της ευαίσθητης περιοχής των ματιών, όπως:

 • Σύσφιξη – Ανόρθωση άνω βλεφάρου
 • Βαθιές ρυτίδες ή ρυτίδες έκφρασης
 • Πρησμένα μάτια

Θεραπεία Αποκατάστασης Ουλών
Ο συνδυασμός μηχανημάτων (Plasma Lift), Mεσοθεραπείας και εξειδικευμένων προϊόντων, έχουν ως στόχο μια επιταχυνόμενη μορφή απολέπισης, η οποία δημιουργεί αλλαγές στο δέρμα μέσω 3 μηχανισμών. Διέγερση της επιδερμικής ανάπτυξης, μέσα από την απομάκρυνση της κεράτινης στοιβάδας, καταστροφή των συγκεκριμένων στρωμάτων κατεστραμμένου δέρματος κι αντικατάσταση αυτών με υγιές ιστό και ενεργοποίηση των μεσολαβητών της φλεγμονής που επάγει την παράγωγη του νέου κολλαγόνου και glycoaminoglycans στο χώρο.

Θεραπεία Λεύκανσης/Μελαγχρωματικών
Η μελάγχρωση του δέρματος είναι το αποτέλεσμα όχι μόνο ενός αλλά 7 διαφορετικών βιολογικών μηχανισμών. Για το λόγο αυτό, η θεραπεία αποτελεί μια ισχυρή αγωγή, σε συνδυασμό πολλών ενεργών συστατικών που σκοπό έχουν την ελαχιστοποίηση των υπερμελαγχρώσεων, τη μείωση της εμφάνισης ανομοιόμορφου τόνου και βελτίωση της συνολικής εικόνας του φωτογηρασμένου δέρματος. Η ολοκληρωμένη αντιμετώπιση, έγκειται στην εξειδικευμένη διάγνωση, χάρις στο Δερμοαναλυτή (Skin Scanner). Ανάλογα με τη διάγνωση, προσφέρουμε στοχευμένη αγωγή (βάσει και της Δερμοανάλυσης που προηγείται), είτε με προϊόντα (οξέα) είτε με την τεχνολογία IPL (Laser).
Μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας, η χρήση αντιοξειδωτικών προϊόντων -πόσιμων και μη- και η χρήση αντηλιακής προστασίας, είναι αυτά που κάνουν την θεραπεία να έχει σωστό αποτέλεσμα και διάρκεια.

Ενδείκνυται τόσο για τις επιφανειακές μελαγχρωματικές βλάβες όσο και για τις σχεδόν βαθύτερες στιβάδες (δυσχρωμίες, πανάδες/κηλίδες, μέλασμα/χλόασμα).

Θεραπεία Αντιοξείδωσης / Βιταμίνης C
Πρόκειται για μια θεραπεία που λειτουργεί και ως προετοιμασία της επιδερμίδας στην παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο. Η αντιοξειδωτική δράση της θεωρείται ισχυρή. Αυτό το οποίο την καθιστά δραστική είναι η χρήση ασκορβικού οξέος, καθαρή μορφή της βιταμίνης C. Η αγωγή συνδυάζεται σε συνεργία και με άλλα ενεργά αντιοξειδωτικά συστατικά που δρουν στις επιβλαβείς ελεύθερες ρίζες πιο αποτελεσματικά. Επιπλέον, βελτιώνεται η υφή και η χροιά του δέρματος. Ενδείκνυται για όσους εκτίθενται παρατεταμένα στην ηλιακή ακτινοβολία και για όσους αισθάνονται το δέρμα του προσώπου τους θαμπό κι άτονο.

Φωτοθεραπεία (Fotomask)
Πρόκειται για μια νέα θεραπεία, μη επεμβατική, ανώδυνη και με αποτελέσματα από τη πρώτη συνεδρία. Γίνεται με τη χρήσης της Φωτομάσκας, για ενεργοποίηση των φωτοϋποδοχέων των κυττάρων με σκοπό την ενίσχυση της αναγέννησης των δερματικών ιστών και την αύξηση της παραγωγής του κολλαγόνου. Η φωτοδιεγερτική αυτή θεραπεία ανάλογα με το χρώμα του φωτός που εκπέμπεται έχει και τις αντίστοιχες δράσεις:

 • Κόκκινο φως: αναγεννητική – αντιγηραντική – επουλωτική δράση
 • Μπλε φως: αποιδηματική – αντιφλεγμονώδη – αντιβακτηριδιακή δράση
 • Μωβ φως: (συνδυασμός των δύο παραπάνω) αναγεννητική – αντιγηραντική – επουλωτική – αντιβακτηριδιακή δράση

Θεραπεία Φωτοανάπλασης με τεχνολογία IPL

Οι ιδρυτές της Almalasers™ είναι στην πρώτη γραμμή της καινοτόμου ιατρικής τεχνολογίας laser και φωτός για περισσότερα από 25 έτη. Η τεχνογνωσία και η εις βάθος κατανόηση των αναγκών των επαγγελματιών οδήγησαν την Almalasers™ στη δημιουργία της πλατφόρμας φωτοανάπλασης, Harmony.

Η φωτοανάπλαση, μια από τις πλέον διαδεδομένες θεραπείες, αποτελεί ιδανική λύση για την αφαίρεση των γεροντικών κηλίδων, των μελαγχρωματικών και αγγειακών βλαβών συνεισφέροντας δραστικά στο να “γυρίσουμε πίσω το ρολόι του χρόνου”. Χωρίς χρόνο αποθεραπείας η τεχνολογία (IPL) AFT. σας επιτρέπει να γυρίσετε αμέσως στις καθημερινές σας δραστηριότητες διασφαλίζοντας αποτελεσματική θεραπεία με ασφάλεια.

Η ομοιογενής μορφή παλμού θερμαίνει επιλεκτικά και με ακρίβεια το στόχο επηρεάζοντας ελάχιστα έως καθόλου τον παρακείμενο ιστό. Έτσι επιτυγχάνεται η συρρίκνωση των αγγείων με αποτέλεσμα τη μείωση των αγγειακών βλαβών – ενώ στην περίπτωση των καφέ στιγμάτων η ενέργεια απορροφάτε μέσω της μελανίνης.

Η τεχνολογία (IPL) AFT είναι εγκεκριμένη για την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια της από τον πλέον αυστηρό οργανισμό τροφίμων και φαρμάκων της Αμερικής (F.D.A.).

Οι πιο συχνές βλάβες που αντιμετωπίζονται είναι:

 • Πανάδες και φακίδες
 • Γεροντικές κηλίδες χεριών, προσώπου και ντεκολτέ
 • Υπερχρώσεις και δυσχρωμίες
 • Αιμαγγειώματα
 • Αγγεία προσώπου και ντεκολτέ