Title Image

Σώμα

Στο Ινστιτούτο μας, αντιμετωπίζουμε το αδυνάτισμα με μια ολιστική προσέγγιση. Η παρουσία έμπειρου διαιτολόγου για την στήριξη των ατόμων που βρίσκονται σ’ ένα πρόγραμμα αδυνατίσματος, ο μηχανικός εξοπλισμός και η προϊοντική αγωγή συνιστούν συνδυασμό που μας δίνει σίγουρα και ορατά αποτελέσματα.

Θεραπείες Αδυνατίσματoς

I-SHAPE

Είναι μία επαναστατική και μοναδική συσκευή που χρησιμοποιεί τεχνολογία ηλεκτροδιέγερσης (ΕMS) δουλεύοντας ταυτόχρονα σε διαφορετικές περιοχές του σώματος και παρέχοντας εντατικά αποτελέσματα σε ελάχιστες συνεδρίες. Οι θεραπείες στοχεύουν στην απώλεια λίπους, αύξηση της μυϊκής μάζας και τόνωση του δέρματος. Όλα στην ίδια συνεδρία.

Τμήμα Διαιτολογίας

H έμπειρη διατροφολόγος αναλαμβάνει τη διατροφική καθοδήγηση – παρακολούθηση παιδιών, εφήβων κι ενηλίκων με αυξημένο ή ελλειμματικό σωματικό βάρος, εγκυμονουσών παρέχοντας ειδική διατροφική υποστήριξη, χορτοφάγων, αθλητών, καθώς και ατόμων με παθολογικά προβλήματα όπως σακχαρώδη διαβήτη κ.α. Τα εξατομικευμένα προγράμματα διατροφής διαμορφώνονται με βάση τις δικές σας συνήθειες και τον τρόπο ζωής σας, συνδυάζοντας σωστά τις τροφές που εσείς προτιμάτε.

Απαλλαγείτε από:

  • Πρήξιμο – Φούσκωμα – Κατακράτηση υγρών
  • Δυσκολία στην απώλεια βάρους
  • Συσσωρευμένο λίπος
  • Ατονία – Κόπωση

Body Styler (Μυϊκή Ενδυνάμωση)

Με αυτή τη μέθοδο ηλεκτρικός μυϊκός ερεθισμός για την παθητική άσκηση των μυών. Κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίας, ειδικά ηλεκτρόδια τοποθετούνται στην προς θεραπεία περιοχή, μέσω των οποίων εφαρμόζεται ασθενές ηλεκτρικό ρεύμα, το οποίο προκαλεί συνεχόμενες μυϊκές συσπάσεις, με αποτέλεσμα τη σύσφιξη χαλαρών τμημάτων της επιδερμίδας και των μυών.

SPM Λιπογλυπτική

Το SPM είναι ένα πολύπλευρο, αποτελεσματικό μηχάνημα, το οποίο με το μασάζ αντλιοαναρρόφησης αναβιώνει την παραδοσιακή μέθοδο της βεντούζας σε σύγχρονη μορφή. Το SPM αναρροφώντας, το δέρμα βυθίζεται μέσα στα γυάλινα πιστόλια. Τα διογκωμένα λιποκύτταρα τεντώνονται τόσο πολύ που τα κυτταρικά τους τοιχώματα λεπτύνονται περισσότερο και έτσι επιτρέπουν να εισχωρήσει περισσότερο οξυγόνο. Αυτό συντελεί στην καύση του λίπους και οι άχρηστες ουσίες του οργανισμού (τοξίνες) απομακρύνονται μέσω του λεμφικού συστήματος. Επιπλέον διαλύει τα λιποκύτταρα των προβληματικών περιοχών με αποτέλεσμα να λειαίνει αισθητά το δέρμα, να βοήθα στην αντιμετώπιση των ραγάδων και να συσφίγγει ανώτερους ιστούς του δέρματος.

SPM Bust (Σύσφιξη – Ανόρθωση στήθους)

Ανορθώνει και συσφίγγει τα στήθη. Αρνητική πίεση εφαρμόζεται εναλλάξ στους ιστούς του στήθους. Η αιματική και λεμφική κυκλοφορία επιταχύνεται και ο μεταβολισμός των κύτταρων του συνδετικού ιστού ενεργοποιείται, βοηθώντας τα ένζυμα να παράγουν περισσότερο κολλαγόνο και ελαστίνη.
Αποτέλεσμα: Στήθος σφριγηλό και αρμονικά στημένο.

Slide Styler (Λεμφική Παροχέτευση)

Έχετε βαριά, κουρασμένα πόδια; Το Slide Styler ασκεί ήρεμο παλινδρομικό μασάζ στον άνω ή κάτω κορμό ακλουθώντας την κατεύθυνση της αιματικής κυκλοφορίας επιδρόντας θετικά στην λεμφική κυκλοφορία. Αποδεσμεύει από τον οργανισμό τοξίνες κάνοντας σας να αισθάνεστε ανάλαφρη, με ξεκούραστα πόδια.

Μασάζ Κυτταρίτιδας

Παραδοσιακή τεχνική για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας με ειδικές τεχνικές χειρομάλαξης και μείγμα αιθέριων ελαίων.

Υπηρεσίες Σώματος

Πίλινγκ άνω & κάτω άκρων με κόκκους

Πίλινγκ άνω & κάτω άκρων με βότανα

Πίλινγκ σώματος με βότανα

Καθαρισμός πλάτης

Θαλασσοθεραπεία

Massage

Tai massage ½ h (άνω ή κάτω κορμός)
Στον άνω κορμό εφαρμόζεται, δίνοντας έμφαση στην περιοχή της πλάτης, των ώμων και του αυχένα. Αυτό το mini μασάζ βοηθά στην απαλλαγή από την ένταση και τους πόνους των μυών.

Στον κάτω κορμό εφαρμόζεται, όταν το πρόβλημα εντοπίζεται στα πέλματα τις γάμπες και τους μηρούς των ποδιών.

Thai massage 1h (βαθύ και μυοχαλαρωτικό)
Με στόχο να χαλαρώσει και να ανακουφίσει τους μυς από την ένταση και το στρες, το μασάζ αυτό ασκεί πιέσεις γυμνάζοντας ολόκληρο το σώμα, από τα πέλματα ως το τριχωτό της κεφαλής.

Massage 1h (χαλάρωση και ευεξία)
Ένα μίγμα αιθέριων ελαίων που μπορεί να προσαρμοστεί στις προσωπικές σας ανάγκες σε συνδυασμό με τη χαλαρωτική μουσική, δουλεύοντας από τα πέλματα ως το τριχωτό της κεφαλής προσφέρουν σωματική και πνευματική ευεξία.